З початком похолодних днів відразу з’являються думки про оновлення гардеробу шляхом придбання теплих речей. Вибір падає на куртки, пуховики та, звичайно, пальто. Саме про них, як про тренд сезону осінь-зима 2020-2021, ми й поговоримо.

Пальто є елементом одягу, що йде своєю історією далеко в середньовіччі. Маючи за основу звичайний плащ, який рятував від негоди мандрівників, пальто еволюціонувало в селянський плащ в Іспанії. З плином часу цей атрибут одягу ставав у різних країнах Європи то одягом багатих дворян, то частиною армійської форми і лише у ХІХ столітті пальто увійшло в широке використання майже всіма верствами населення. Сьогодні цей елемент одягу має різноманітну кількість фасонів і може бути виготовлений з великої кількості матеріалів.

Цього сезону особливо популярні моделі пальта з букле, їх розглянемо докладніше. Це дуже м’який матеріал, який добре зберігає тепло і не пропускає крізь себе вологу. Виглядає як переплетення вузликів, пряжів і ниток, що надає йому свій, особливий і унікальний рельєф. Пальто з букле практично не конфліктує з іншими елементами одягу, тому підібрати свій неповторний образ буде простіше простого. Також популярний у всі часи кашемір так і залишаїться в топі.

вгору